07.04.2020

Hoffin HAUskoja PENTUTESTIUUTISIA: P-pennut olivat pelottomia ja yhteistyökykyisiä pieniä palveluskoiran alkuja!

HOFFIN HAUSKOJA PENTUTESTIUUTISIA! Meillä oli jälleen Koirataidosta Kaisa Hilska ja Elisa Ekholm tekemässä pentutestejä ja kyllä on jälleen mukavia pikkuisia petoj… eikun palveluskoiran alkuja! Kaisahan on testannut lähes kaikki 15 pentuettamme eli nyt jo toisen 5:nnen polven Tallivahdin pentueen, eli perspektiiviä häneltä löytyy hyvin. Elisakin oli mukana jo viime kesän O-pentujemme testauksessa ja hänenkin tuntuma palveluskoiratyyppisiin hoffeihin alkaa jo vahvistua. :-) 6 viikon ja 4 päivän ikäisten P-pentujen yhteisinä vahvuuksina näkyy jo näin pieninä voimakas leikkikäyttäytyminen, nopea, jopa iskevä, saaliskäyttäytyminen ja innokas taisteluhalu. Palveluskoiraominaisuuksien jalostamisessa edellisten lisäksi vahvistuvat sosiaalinen rohkeus, avoimuus ilman mielistelyä ja liiallista seurallisuutta, sopiva itsenäisyys ja halu tutkia paikkoja ja tiedostaa ympäristöä, hyvä käsiteltävyys ja täydellinen pelottomuus niin mörköille kuin äänille. Osa pennuista oli vilkkaampia ja osa vähän rauhallisempia, kaikki ne innostuivat testaamisesta enemmän mitä pitemmälle homma eteni. Tässä pentueessa ei pentutestissäkään tullut mitään yllätyksiä, nämä ovat kaikissa tilanteissa samanlaisia.
PS. Meillä oli ajankohtaista teemaa: yhtenä testialueen rajaavana seinämänä korona, siis se lautapeli. Ja henkilömäärä oli vallitsevan lain mukaan ihan laillinen turvavälin kera. ;-) KIITOS KAIKILLE MUKAVASTA ILLASTA - tästä on HAUskaa jatkaa yhteistyötä potentiaalisten palveluskoiran alkujen kanssa! :-)
Anna Lang we had puppy tests this evening, and I have really got what I wanted - socially brave, playful and fearless hovawarts! <3 I AM VERY SATISFIED - THANK YOU FOR YOUR GOOD CO-OPERATION!

Takaisin