27.06.2020

Mendy Merenneito 3v ja isäntänsä Hjallis tekivät molempien ensimmäisen pk-koetuloksen JK1 1-tuloksella ja kuuden koiran kokeen komeimmilla pisteillä!

TALLIVAHTIEN PK-KOEKAUSI AVATTIIN KOMEASTI 1-TULOKSELLA PALVELUSKOIRAJÄLJELTÄ! Hangon merenneito Mendy 3 v, JK1 BH Tallivahdin Meerjungfrau, ja isäntänsä Hjallis, Bror-Erik Hellman, tekivät molempien ensimmäisen palveluskoirakoetuloksen tänään Inkoossa. Koe alkoi aamulla erittäin hyvällä tottistuloksella 91/100 p ja jatkui hienolla maastotyöskentelyllä 193/200 p ja yhteispisteet 284/300 tuottivat hienon 1-tuloksen ja kuuden koiran kokeen parhaat pisteet. Kokeen järjesti Hundklubben Koirakerho Canidae rf ry Inkoossa ja tuomarina toimi Juha Haimala. Mendy on Hjalliksen ensimmäinen koira, jota hän on tavoitteellisesti kouluttanut. Esimerkillinen hoffikko treenaa myös suojelua tavoitteellisesti Inkoon Canidaeksen taitavassa porukassa ja siinäkin heidän edistymistään on ollut huikeaa seurata.
Hjallishan on ollut myös Mendyn isoisoäidin Tallivahdin Bäuerin, eli Barbien isäntä, (Bh Sateenkaaren Thunderbird - C.I.B GER CH VPG3 BH Gigur vom Griessesch) ja Barbi oli C-pentujemme emä. Barbin tytär C.I.B. FI & SE MVA JK3 FH2 BH Tallivahdin Cremefarben, eli oma Sissini, oli Mendyn isoäiti ja sen poika M-pentujemme isä on oma Repeni, C.I.B FI KVA POHJ MVA FI & SE & NO MVA HeJW-11 JK3 FH2 IFH2 TK1 BH Tallivahdin Freiberufler. Pikimusta Mendy on siis neljännen polven Tallivahti ja näillä näkymin seuraavan R-pentueemme emä, sillä tavoitteemme olisi astuttaa se seuraavasta eli joulukuun 2020 juoksusta. Mendyn emä on upea FI MVA JK3 BH Hayaklause Inaya "Inca", jonka sain jalostuslainaan ja tuloksena oli mahtava M-pentueemme. Mendyn isoisät edustavat molemmat saksalaista käyttöjalostusta, Repeni isä oli VPG3 FH2 BH Cid vom Alten Schulweg ja Incan isä on IP3 BH Joker vom Hundsbühl, ja M-pentujen sukutaulussa on yli viidessä polvessa käyttökoiraosuus yli 70%. Mendy on huippukoira, jonka piti olla vaan kotikoira.... Mutta onneksi Hjallis on helposti innostuva ja entisenä kilpaurheilijana tavoitteellinen treenaaja. Näin Tallivahdeissa on jälleen uusi upea hoffikko, jonka seikkailujen jatkoa tuskin malttaa odottaa!
Aivan mahtava tulos Mendy & Hjallis - OIKEIN PALJON ONNEA JA TREENI-INTOA JATKOONKIN - KIPPIS!😍🐾🥩🥩🥓🥩🍗🥂🍾
Kuvan mahdollinen sisältö: 1 henkilö, puu, koira, kasvi, ulkoilma, luonto ja vesi
Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.
Takaisin