12.07.2020

Remus Nauvolainen on tuore C.I.E ja 10s Tallivahdin muotovalio!!!! PALJON ONNEA UPEASTA MENESTYKSESTÄ REMUS JA JANINA!!!

Remus Nauvolainen, eli tuore C.I.E BALTV-19 BH Tallivahdin Jauchzer, on 10:s Tallivahdin muotovalio!!! Remus ja Janina voittivat jackpotin Virossa Pärnun kansainvälisessä näyttelyviikonlopussa. Ennen viikonloppua unelma vaikutti jo mahdolliselta, sillä Remuksellahan oli ennestään jo Suomen ja Latvian CACIBit, joten kahdella Viron CACIBilla se saavuttaisi upean arvonimen Kansainvälinen näyttelyvalio. Ja dream came true: Remus oli lauantaina ROP ja sunnuntaina VSP ja sai molempina päivinä CACIBit. Näin siitä tuli viides Tallivahdin kennelin kansainvälinen valio ja toinen kansainvälinen näyttelyvalio. Juuri 5 vuotta täyttänyt Remus on ensimmäinen neljännen polven Tallivahti, josta tuli kv-valio. Remus on Janinan ensimmäinen oma koira ja perheessä on nyt myös Remuksen siskontyttö Hilda, eli Tallivahdin Perlmutter, joka on myös Tallivahdin sijoitusnarttu.
JÄTTE STOR GRATTIS REMUS & JANINA - NI ÄR JU FANTASTISKT DUKTIGA!!!! Taas tuli erinomainen juhlan aihe myös syksyn kennelleirillemme KIPPIS! 🍾🥂🐕🍗🐾🥰
Takaisin