04.10.2020

Tallivahdin syksyn 2020 kennelleiriä vietettiin Kuralan Kartanotilalla Yläneellä ja mukana oli 25 Tallivahtia ja vielä enemmän ihmisiä. Kouluttajamme Jari Kantoluoto sai myös paljon kehuja! TÄSTÄ ON HYVÄ JATKAA HARRASTAMISTA!

SYKSYN KENNELLEIRIÄ vietimme jälleen Kuralan Kartanotilalla Yläneellä 2.-4.10.20 yhteensä 25 Tallivahdin ja vielä useamman ihmisen voimin. Jälkihommien lisäksi meillä oli jälleen lauantaina ja sunnuntaina huippukouluttaja, maankuulu Jari Kantoluoto. Jarin taitavassa ohjauksessa sai oppia yhteensä 15 Tallivahdikkoa ja suurin osa muista osallistujista nautti koulutuksista kuunteluoppilaina. Kaikki mukana olleet Tallivahdit treenasivat ainakin peltojälkeä ja intohimoisimmat kaikkina kolmena leiripäivänä pe-su. Iltaakin istuttiin ja koirien lisäksi meitä puhutti maailmanmeno ylipäätään ja jopa psykologia. Lauantain illan pääohjelma oli jälleen savusauna. Joka päivä saimme myös kippistellä kaikille upeille kesän ja alkusyksyn menestyksille niin kokeissa kuin näyttelyissä. Nautimme jälleen tilan hienojen puitteiden lisäksi myös jokaisen aterian valmiista pöydästä ja näin pystyimme kaikki hyvin keskittymään itse asiaan - hoffin HAUskaan harrastamiseen. KIITOS JÄLLEEN KAIKILLE HIENOSTA LEIRISTÄ JA IHANISTA MUISTOISTA! Tästä on mukava jatkaa harrastamista.
Mukana olivat Tallivahdit vanhimmasta lähtien:
9 v Ritu, eli Tallivahdin Genie,
6 v Hertta, eli Tallivahdin Irrlicht,
5 v Flora, eli Tallivahdin Journalistin,
5 v K-pennut Kapu ja Kassu, eli Kaiser ja Kapellmeister
3 v L-pennut Likka ja Martta, eli Tallivahdin Löwin ja Liebling
3 v M-pennut: Mendy, Messi, Minca ja Miro eli Meerjungfrau, Mogernstern, Minaya ja Mirakelmann
2 v Miina, eli Tallivahdin Nachbarin,
1 v O-pennut Hermia, Hilla, Saga, Sylvi ja Toivo, eli Opersängerin, Oberschulerin, Optimistin, Oberin ja Obstler
7 kk P-pennut Fauna, Hera ja Pessi, Patentlösung, Polizistin ja Philantrop
5 kk Q-pennut Hiili, Kapu, Niki, Rixi, Taika, eli Quasilöwe, Quetscher, Querdenker, Quantum ja Quintia.
Lopuksi vielä kuvakimara leirimme tunnelmista ja ISO KIITOS kaikille kuvaajille tästä tärkeästä muistojemme taltionnista!
 
 
 
 
 
 
 
 
Takaisin