20.11.2021

ÄLLIKKÄMIES MIRO teki kauden viidennen pk-tuloksensa PM-kokeessa kovassa tuulessa ja sijoittui neljänneksi. Tallivahteja oli mukana ennätysmäärä, peräti kolme koirakkoa!

ILOINEN PK-TULOSUUTINEN: Tallivahdin Mirakelmann, eli Miro 4,5 v, urakoi kauden viimeisessä kokeessaan, IFH Varsinais-Suomen piirinmestaruuskokeessa, joka meni semihyvin haasteellisissa olosuhteissa. Lähtö ja eka suora menivät erittäin hyvin ja viimeinen kulma ja suora erinomaisesti. Siinä välissä ehti tapahtua kaikkea ja koko arvosteluasteikko oli käytössä. Harhoistakin selvittiin nippanappa. Esineet olivat ok paitsi kaksi se ilmaisi liki 90 asteen kulmassa kovassa sivutuulessa. Nyt tiedän, että kyllä Miro selviää jäljestä kovassa puuskaisessa tuulessakin. Tänä vuonna olemme varmasti kaikki olosuhteet jo kokeilleet ja joka jäljeltä on tullut tulos: IFH2 viisi kertaa, joista kaksi Saksassa IGP-FH rotumme MM-kokeessa sijoituksena 5./11. Lisäksi rotumme RM-kokeessa JK3 ja rotumestaruus sekä vielä lopulta myös PK-mestaruus. Tänään PM-kokeessa neljäs sija ja vain pisteen päässä pronssista. Tuomari oli Tero Oravasaari ja kokeen järjesti mahtava porukkamme Varsinaiset Hoffit ry. ISO KIITOS kaikille mukavasta päivästä ja onnea mitalisteille Saija, Kristiina ja Risto. Koekautemme sisälsi kaksi kyläkoetta, joista toukokuussa tuli FI KVA-IFH ja toinen oli elämäni ensimmäinen hakukoe pari viikkoa sitten ilman tulosta. Lisäksi on ollut todellinen arvokisaputki: 2 RM-koetta, 2 PM-koetta ja rotumme MM-koe. Yhteensä 7 koetta, joista viidestä tuli tulos. Koekautemme kesti lähes päivälleen puoli vuotta. Nyt on hyvä jatkaa treenejä niin kauan kuin kelejä piisaa ja toivotaan lisää tuulta niin saisi sitä vielä treeneissäkin harjoitella! Ensi vuonna tätä lajia vähempi ja uusia juttuja enempi.
Tänään PM-kokeessa kokeili ennätyksellisesti kolme Tallivahtia, joista Irrlicht ja Komödianten epäonnistuivat, samoin kävi Kaiserille Nurmijärven kokeessa. Erikoisjälki on erikoisen haastava, mutta nim pal koukuttava laji!
ÄLLIKKÄMIEHENI ja upean koekautemme kunniaksi häätyy kyllä nyt skoolata - SON KIPPIS! 🥂🌻🐕🤗
 
Takaisin