01.08.2022

Tervakosken päänäyttelyyn osallistui 9 Tallivahtia ja saimme esille myös hienon kasvattajaryhmän, joka eteni kovassa kisassa viidenneksi!

PÄÄNÄYTTELYUUTISIA: Rotumme päänäyttely Tervakoskella 31.7. sujui yhdeksällä Tallivahdilla kokonaisuudessaan erittäin hyvin. Jännityksemme huipentui 16 kasvattajaryhmän kilpailussa, jossa kolmea eri yhdistelmää edustava Tallivahdin ryhmä pääsi viiden parhaan ryhmän joukkoon.
Rotumme erikoisnäyttelyyn osallistui nyt melko vähän koiria, reilut 200, mutta isoin määrä Tallivahteja pitkään aikaan, peräti 9 koiraa.
Seuraavassa Tallivahtien tulokset:
Käyttö-, valio- ja veteraaniluokat arvosteli Brit Wuchert Saksasta.
Käyttöluokan urokset:
FH1 JK2 FCI-BH Tallivahdin Kaiser, hylätty liian suuren valkoisen rintamerkin vuoksi
C.I.B FI KVA-IFH FI & SE MVA FCI-IGP-FH FCI-IFH2 JK3 FCI-BH Tallivahdin Mirakelmann, EH4
Valioluokan uros:
C.I.E BALTV-19 FCI-BH Tallivahdin Jauchzer, EH
Käyttöluokan nartut:
FI MVA HeJW-16 FCI-IFH2 JK1 FCI-BH Tallivahdin Journalistin, EH
PEKO-T FCI-RH-F V FCI-BH Tallivahdin Opernsängerin, hylätty korvien vuoksi
Avoimen luokan nartut arvosteli Marco Mummeshohl Saksasta:
Tallivahdin Jungfer, EH
Tallivahdin Perlmutter, EH
Tallivahdin Quintia EH.
Junioriluokat arvosteli Stefan Damer Saksasta:
11 kk ikäinen narttu Tallivahdin Raubtier sai arvion ERI SA.
Kruununa päivällemme oli jälleen kasvattajaryhmä, johon tuli kolmestä eri emästä ja isästä olevat koirat: Jauchzer, Journalistin, Perlmutter ja Raubtier. Kasvattajaryhmiä esitettiin taas komeat 16 kpl ja ne tuomaroi Marco Mummeshohl. Hän tutki ryhmiä perusteellisesti ja juoksuttikin useampaan kertaan ennen kuin alkoi niitä karsia. Jännityksemme alkoi toden teolla tiivistyä kun hän oli karsinut jo puolet ryhmistä pois ja meidän kaunis blondiryhmämme oli edelleen mukana. Lopulta jäljellä oli viisi ryhmää, joista yksi oli Tallivahdin ryhmä. Hetken saimme vielä jännittää tuleeko palkintopallisija nyt ryhmällemme, mutta näin ei tällä kertaa käynyt. Upea ja paras sijoituksemme tämä oli kuitenkin vuosiin ja sen arvoa korostaa tietenkin se, että muutenhan tällä kertaa menestystä koirillemme tuli totuttua vähemmän.
Sain myös rotujärjestön muistolahjan 20-vuotisesta kasvattajaurastani ja Mironi, Mirakelmann, sai vuoden 2021 pk-hovawart palkinnon. Juoksimme Miron kanssa ne iloisesti pokkaamaan - KIITOS SHW:lle muistamisesta!
Meillä oli oma pieni leiri autollani, jossa tarjosin kakkua ja kuoharia. Pääsimme yhdessä juhlistamaan Hermian, eli Opernsängerin, ja Miian upeaa 296/300 p PEKO-T koulutustunnusta ja sitä varmasti juhlitaan yhdessä vielä syksyn kennelleirillämme! 🌻🥂
Kiitos HAUskasta päivästä kaikille mukana olleille Tallivahdeille omistajineen ja avustajineen ja eiköhän yritetä ensi vuonna jälleen treffata myös näissä merkeissä! 😊🌻🌞🥂
Takaisin