12.10.2022

TALLIVAHDIN SYKSYINEN KENNELLEIRI järjestettiin Inkoossa Västankvarnin tilalla ja mukana oli 23 hoffia ja 27 ihmistä!!! ISO KIITOS KAIKILLE!!

TALLIVAHDIN SYYSLEIRIN tunnelmakuvia ja muutama video 🌻😊☀️ Hoffin HAUskaa pitivät komeat 23 hoffia ja 27 ihmistä. Kuvat ja videot näkyvät parhaiten Hovawart kennel Tallivahdin seinällä Facebookissa. :-)

Tässä leirivisa muistoksi ja opiksi PS. voin käyttää joskus samoja kysymyksiä uudelleen :-) 

KENNELLEIRIMME LEIRIVISA syntyi Tallivahdin 20-vuotisjuhlavuoden kunniaksi vuonna 2021. Sen jälkeen olen yrittänyt keksiä leirivisan niin kevään kuin syksynkin leirillemme. Olen jo lapsesta asti tutkinut koirien ja hevosten sukutauluja ja edelleen tutkin Kennelliiton Koiranetistä ja Working-dog.com:ista kaikkien kiinnostavien koirien sukutauluja mm. erilaisten mestaruuskokeiden osallistujilta. Sukutauluhan kertoo parhaiten mitä koiraan on haluttu jalostaa. Se paljastaa hyvin selvästi kasvattajien jalostusstrategian ja toki senkin, jos sitä ei oikeastaan edes vaikuta olevan. Kaikki leirivisamme vastaukset löytyvät Koiranetistä, joten innokkaalla opiskelulla voi visassamme hyvin pärjätä. Tämän myös viime leirimme kouluttaja Pauliina Kaivonen näytti toteen. Hän voitti tiukassa visassa Hjalliksen, jolla on ollut ensimmäinen Tallivahti jo B-pentueestamme vuodesta 2003. Leirivisa on itselleni se hauskin tapa muistella kennelini historiaa ja sen ikimuistoisia pentueita ja koiria. Tietovisan avulla saan ikään kuin elää historiaamme yhä uudelleen ja hehkuttaa hienoja onnistumisiamme. Toki toivon, että samalla muutkin oppisivat näkemään kaikenlaiset onnistumiset Tallivahdin kanssa hyvin mahdollisina ja se tukisi harrastusintoa ja pyrkimystä tavoitteisiin. Leirivisan voittaja saa palkinnoksi hienon puisen jälkipaalun, joka on tehty jäljestävästä Tallivahdin Bildschönistä. Kuvassa on tämän vuoden syksyn leirivisamme ja vinkkinä vaan, että joskus käytän myös samoja kysymyksiä uudelleen. 🙂 Yleensä kuitenkin vastaukset elävät, koska vuosittain Tallivahtien tilastot muuttuvat, kun syntyy uusia pentuja ja uusia upeita tuloksia! TREENI-INTOA KAIKILLE EDELLEEN, SILLÄ VIELÄHÄN ON KOKEITA JA KOITOKSIA JÄLJELLÄ!
PS. tilastomme ovat vähän muuttuneet jo leirimme jälkeisessä parissa viikossa, eli nyt mm. BH:n suorittaneita koirakoita on jo 39. 🙂

 

Takaisin