22.10.2022

HISTORIALLINEN SUOJELUTULOSUUTINEN: hyvän FCI-IGP2 tuloksen tekivät tänään Vehmaan Martta 5 v ja Kati Koivisto - SUPERPALJON ONNEA JA TREENI-INTOA JATKOONKIN!!

HISTORIALLINEN SUOJELUTULOSUUTINEN: hyvän FCI-IGP2 tuloksen tekivät tänään Vehmaan Martta 5 v ja Kati Koivisto. Vain 5 päivää ennen koetta Tallivahdikon maalimies Vesa Laaksonen kertoi koirakon nyt olevan valmis 2-luokan kokeeseen ja eipä siinä onneksi ollut sitten kovin monta päivää aikaa kerätä jännitystä. Suomen Bokseriyhdistyksen kokeessa Raision Haunisissa oli vielä hyvin tilaa ja vanhana bokseriharrastajana Kati innostui osallistumaan. Sen verran kokeessa löytyi kehityskohteitakin, että treenejä on nyt mukavampi jatkaa, loppupisteet olivat 246/300 p. Kokeen tuomarina oli Mika Mattila ja maalimiehenä Mika Laaksonen. Sijoitusnarttumme Martta on ensimmäinen Suomessa kasvatettu hovawart, joka on tehnyt suojelun 2-luokassa tuloksen. Martan koulutustunnusrivi on jo maassamme vertaansa vailla FCI-IFH2 FCI-IGP2 JK3 FCI-BH Tallivahdin Liebling. Marttahan astutetaan seuraavasta juoksustaan, joka on todennäköisesti nyt joulukuussa ja sulhanen on Ällikkämies Miro, C.I.B FI KVA-IFH FI & SE MVA FCI-IGP-FH FCI-IFH2 JK3 FCI-BH Tallivahdin Mirakelmann. Ja nythän on vielä mukavampaa odotella upean pariskunnan pentuja!
PALJON ONNEA JÄLLEEN HISTORIALLISEN HIENOSTA SUORITUKSESTANNE KATI & MARTTA - KIPPIS ja oikein paljon treeni-intoa jatkoonkin! 😍🍀💐🌷🌹🥀🌼🌻🌞 Kiitos paljon Elinalle kuvista ❤
 
Takaisin