30.10.2022

HUIKEAN JA HISTORIALLISEN IPO-R RAUNION ESIKOKEEN 1-tuloksen 191/200 p ja koulutustunnuksen FCI-RH-T V ansaitsivat tänään FCI-BH Tallivahdin Optimistin, eli Saga 3 v ja Anne Holm - SUPERPALJON ONNEA JA TREENI-INTOA JATKOONKIN!!!

HUIKEAN JA HISTORIALLISEN IPO-R RAUNION ESIKOKEEN 1-tuloksen 191/200 p ja koulutustunnuksen FCI-RH-T V ansaitsivat tänään FCI-BH Tallivahdin Optimistin, eli Saga 3 v ja Anne Holm. Tallivahtien historian toinen kansainvälinen pelastuskoetulos tuli 9 koiran kokeen parhailla pisteillä tuomarilta Juha Kuronen: tottelevaisuus ja ketteryys 97/100 pistettä ja vainutyöskentely 94/100 pistettä. Helsingissä kokeen järjesti Helsingin Väestönsuojeluyhdistys Ry / Hepeko. SUPERPALJON ONNEA UPEASTA TULOKSESTA SAGA JA ANNE ja kyllä nyt on mukava tähdätä seuraaviin koitoksiin! KIPPIS!!! 🥂🤩💪🍀🍁💐🌷🌹🥀🌻🌼🌞
Hovawart kennel Tallivahdin facebook seinällä olevilla videoilla näet upeaa seuraamista, henkilöryhmä koirineen on varsinainen karuselli, luoksetulossa perään juoksi toinen koira, telineitä ja tuomarin arvostelu.

 

Takaisin