13.11.2022

Vimma 14 kk on uusi näyttelytähtemme eli sijoitusnarttumme Tallivahdin Raubtier rikkoi Monster Dog Showssa Jyväskylässä Tallivahtien monta näyttelyennätystä saman viikonloppuna - PALJON ONNEA!

PikkuVIMMA, eli sijoitusnarttumme Tallivahdin Raubtier, TEKI MONTA TALLIVAHDIN NÄYTTELYENNÄTYSTÄ tänä viikonloppuna Monster Dog Showssa Jyväskylässä. Eilen Vimma oli Nord näyttelyssä ROP JUN ja voitti Tallivahtien ensimmäisen junnusertin ja myös NORD VARASERTin. Eilisen hieno arvostelukin on kirjattuna tänne saitille muistoksi. Tänään vuorossa oli KV-näyttely, jossa Vimma oli JUN VSP voitti toisen junnusertinsä sekä Tallivahtien ensimmäisen juniorCACIBin. Eilen se voitti vielä ensimmäisen SERTinsä ja tänään VARASERTin. Kennelimme ennätys taisi näin tulla myös yhden viikonlopun ruusukkeiden määrässä: upeasti peräti 7 ruusuketta! Tänään kisassa oli 21 hoffia ja tuomarina oli sveitsiläinen Pitchard Laurent, joka lausui Vimmasta näin: "Correct size. Still very puppylike looking. 14 months old. Feminine head. Slightly overbuilt. Dark eye. Strong pigment. Proper length of neck. Slightly loose in front. Needs time to fulfill maturity. Proper tailset and carriage."
Näiden R-pentujemme pitäisi edustaa kaikista pentueistani eniten meikäläisen jalostusihanteita ja ainakin missirintamalla on ensimmäinen näyttelyura alkanut vallan upeasti! Pentueen molemmat vanhemmathan ovat siis neljännen polven kasvattejani: isä on FCI-IFH2 JK2 BH Tallivahdin Kaiser ja emä FCI-IGP1 JK1 FCI-BH Tallivahdin Meerjungfrau. Vimma on terveystutkittu varsin kattavasti ja hyvältä näyttää sikälikin sen tulevaisuuden jalostusura (HD A, ED 0, LTV0, VA0, silmät terveet). Se on luonteeltaan myös ihanteellinen palveluskoira, avoin, energinen ja hyvin tavoitteellinen ja hakukoiran ura on alkanut jo lupaavasti. Menestystä ei tietenkään voi tulla, jos koira ei pääse esille ja näyttelykin on taitolaji, joten ISO KIITOS tähänastisesta hienosta yhteistyöstä Niko ja Paula Takala!!! TÄNÄÄNKIN TAAS PALJON ONNEA JA IIIIISO KIPPIS TEAM VIMMALLE!!!! 😍🥂🍾🍁💐🌷🌹🥀🪷🌺🌼🌻🌞
Takaisin