20.05.2023

Kevään kennelleiri on jälleen Kuralan kartanotilalla Yläneellä 2.-4.6. ja sunnuntaina suojelun maalimies Juha Korri kouluttaa ja leikittää meitä!

KEVÄÄN KENNELLEIRI on alkukauden kohokohtamme! 😃 Leirimme järjestetään jälleen Kuralan Kartanotilalla Yläneellä 2.-4.6. ja teemana on pe-la peltojälki. Lauantaina aamupäivällä lounaaseen asti taas jäljestetään ja sen jälkeen onkin vaikka mitä ohjelmaa: T- ja U-pentujen pentutreffit, näyttelyesiintymisen harjoittelu ja tietenkin myös kokeenomaista tottelevaisuustreeniä, kun meitä on kaksi pk-koetuomariakin leirillä mukana. Sunnuntaina on leirin kohokohta, kun koiriamme tulee leikittämään maailmankuulu suojeluharrastaja ja maalimies Juha Korri. Hän luennoi ensin suojelun perusteista ja sitten pääsevät niin koirat kuin ohjaajatkin leikkimään. La ja su päivät alkavat aamiaisella kartanon salissa klo 8-9, sen jälkeen alkaa päivän ohjelma. Klo 13-14 syödään kartanon lounas ja sen jälkeen taas treenataan. Perjantaina ja lauantaina päivällinen on klo 18-19 ja sen jälkeen chillaillaan vapaamuotoisemmin. Mukaan on ilmoittautunut jälleen yli 20 hoffia omistajineen ja lisää vielä mahtuu! IHANAA NÄHDÄ TAAS TEITÄ KAIKKIA HOFFIN HAUSKALLA LEIRILLÄMME!
Kuvituskuvassa Juha Korri treenaa Mendyä, eli FCI-IGP1 JK1 FCI-BH Tallivahdin Meerjungfrau. Kuvan on ottanut Susan Suojanen, kiitos ❤
Takaisin