02.10.2023

Sijoitusnarttumme Tallivahdin Oberschülerin ja Outi Hörkkö suorittivat käyttäytymiskokeen hyväksytysti ja Hilla sai ensimmäisen koularinsa FCI-BH - PALJON ONNEA JA TREENI-INTOA JATKOONKIN!

BH-TULOSUUTINEN: sijoitusnarttumme Hilla 4 v, eli Tallivahdin Oberschülerin, ja Outi Hörkkö suorittivat käyttäytymiskokeen ja Hilla sai ensimmäisen koulutustunnuksensa FCI-BH. Tottelevaisuusosio sujui erittäin hyvin arvosanoin ja myös kaupunkiosiossa Hilla oli hyvin kuuliainen tyttö. Käyttäytymiskokeen järjesti SRY Turun Alajaosto ja tuomarina oli Mari Salminen ja kaikki kuusi koirakkoa olivat hienosti valmistautuneet ja onnistuivat suorituksissaan. Käyttäytymiskoe on kansainvälinen koemuoto ja se on hyvä koulutustavoite kaikille kotikoirillekin. Palkitsen BH-kokeen suorittaneet Tallivahdikot hienosti brodeeratulla koulutusliivillä. Hilla on nyt 41:n Tallivahti, joka on suorittanut BH-kokeen, eli ainakin noin neljäsosa kasvateistani osaa todistetusti käyttäytyä hyvin! 😍🍀🌻
Toivottavasti Hillan ja Outin yhteinen koeura jatkuu yhtä hienosti kuin alkoikin tänä iltana - PALJON ONNEA JA TREENI-INTOA JATKOONKIN OUTI&HILLA! JA TAAS MEILLÄ ON YKSI JUHLAN AIHE LISÄÄ SYKSYN KENNELLEIRILLÄMME!!!
Kiitos kuvista Kirsi Aalto ❤
Takaisin