06.04.2024

Tallivahdin 3.-5.5.2024 kennelleirin ilmoittautuminen on meneillään

TALLIVAHDIN KENNELLEIRI ON JÄLLEEN INKOOSSA 3.-5.5.24 Västankvarnin tilalla. 🙂 ILMOITTAUTUMISEN DEADLINE ON SU 14.4., mutta mieluiten jo ennen sitä.
Peltojälkeä kouluttaa Tarja Riikonen, joka on jo menestyksekkäästi valmentanut hoffeja mm. rotumme MM-kokeeseen ja useita Tallivahteja on osallistunut hänen valmennuksiinsa. Tarjan kanssa oli ajatuksena aloittaa jo perjantaina aamulla treenit, eli treenit jaksottuvat kolmelle päivälle pe-su. MIKÄLI HALUAT OSALLISTUA USEAMPIIN LAJEIHIN (esim. tulet 2 koiran kanssa leirille) niin merkitse tuletko aamupäivällä vai iltapäivällä peltojäljelle.
Kansallisia lajeja kouluttamaan kutsuin Pauliina Kaivosen ja hänhän on meille hyvin tuttu viikkovalmennuksistamme sekä kennelleireiltämme. Hän on koiraharrastamisen monitaituri, mutta viime vuosina panostanut erityisesti kansallisiin palveluskoiralajeihin ja saavuttanut hienoa menestystä, uroksensa Hermo on 3 lajissa käyttövalio PAJÄ, PAHA ja PAEK ja he ovat olleet haun SM kokeessa 5. ja viime vuonna voittivat pronssia etsintäkokeen SM:ssä. Pauliina voi kouluttaa kansallisia lajeja metsäjälki, henkilöhaku, esineruutu ja tottelevaisuus ja merkitse mitä näistä haluaisit treenata. Pauliina on valmentanut myös pelastuskoirakoita mm. haun partioinnin opettamisessa.
Leirin hinnat ovat suunnilleen samaa tasoa kuin aiemminkin ja tilaan ruokailut jälleen etukäteen, joten erityisruokavaliot pitäisi ilmoittaa hyvissä ajoin. Ilmoittautumiset ovat sitovia ihan kaikkeen.
Sanna Laatikainen voisi kouluttaa Rally-Tokoa, jos kiinnostuneita löytyy. Hän tekee sitä myös työkseen ja harrastuskaverinaan on RTK2 FCI-BH Tallivahdin Noblesse.
Lisäksi ajattelin kysyä jotain hyvää koiravalokuvaajaa tulemaan todennäköisesti lauantaina paikalle ja kuvaamaan koiriamme 🙂 Ilmoittautumiset Tallivahdin fb ryhmässämme tai suoraan minulle.
NÄHDÄÄN JA TREENATAAN TAAS IHAN PARHAASSA SEURASSA! <3
Kuvituskuvana Jaspi 8v, eli FCI-IFH2 FCI-BH Tallivahdin Komödianten, joka edusti rotuamme IHF FCI IGP-FH RM kokeessa viime syksynä Saksassa.

Takaisin