28.02.2024

Tallivahtien hoffin HAUskat treenit suojelussa ja tottelevaisuudessa ovat jatkuneet koko talven joka tiistai ja jatkoa seuraa kentll jlleen heti hallikauden jlkeen!

Tallivahtien hoffin HAUskat treenit ovat jatkuneet koko talven joka tiistai ja jatkoa seuraa kentällä jälleen hallikauden jälkeen. Meitä valmentaa suojelussa videoilla näkyvä koira-alan ammattilainen maalimies Esa Tapio, joka on pitkään tehnyt yhteistyötä kanssamme. ET on paitsi valmentanut muita myös itse kilpaillut lajissa useilla koirillaan ja edustanut maatamme useita kertoja myös suojelun MM-kokeissa. Toinen coachimme on Pauliina Kaivonen, joka oli viime vuonna kansallisen pk-lajin etsinnän SM-pronssimitalisti ja aiemmin myös ollut pk-haussa SM5:s. Pauliina yrittää saada meitä kaikkia tottelevaisemmiksi. 🙂
Video on 27.2.24 treeneistämme ja siinä ovat ET:n lisäksi tulevaisuuden Tallivahdin emäkoira, PikkuPoliisi Hera, eli Tallivahdin Polizistin (i. FCI-IP3 FCI-IFH1 FCI-BH Hooligan Devil´s Breed, e. FI MVA HeJW-16 FCI-IFH2 JK1 RTK1 FCI-BH Tallivahdin Journalistin) ja emäntänsä Jenni Väänänen. Upea Hera on tarkoitus astuttaa vuonna 2025. Ja nämä hoffin HAUskat treenivideot näkyvät Hovawart Kennel Tallivahdin facebook seinällä.
Takaisin