26.06.2024

Perttu 4 v, LÖYSI JO UUDEN KODIN PARISSA PÄIVÄSSÄ!!!

PERTTU 4 V LÖYSI JO UUDEN KODIN PARISSA PÄIVÄSSÄ JA ON JO MUUTTANUT SINNE.

PERTTU 4 V ETSII UUTTA KOTIA: musta Perttu, eli Tallivahdin Pechschwartz s. 20.2.20, etsii hoffille sopivaa kotia maaseudulta, koska perheensä on muuttanut Helsinkiin ja Perttu on tottunut elämään maalla.
Isäntänsä kuvaa Perttua näin: Perttu on reipas, utelias ja väsymätön lenkkikaveri. Uskollinen laumavahti, joka tulee toimeen kaikkien ihmisten, myös toisten koirien kanssa. Se on kasvanut rauhallisessa oloissa metsien ja järvien lomassa. Ollut terve koko elämänsä ja perheessä kasvoi seuranaan rotikka-veikka. Tykkää olla auton ja veneen kyydissä, mutta uiminen ei kiinnosta. Peruskoulutettu ja äärimmäisen tottelevainen. Perttu on tottunut liikkumaan myös vapaana metsässä laumaansa seuraten.

Perttu ei ole siis mikään ongelmakoira, vaan hyvin yhteistyökykyinen ja -haluinen nuori hoffiuros. Sen isä on saksalainen IP3 FH1 BH Hooligan Devils Breed, joka on nyt 11-vuotias ja elää yhdessä nuoren maliuroksen kanssa. Flora-emä on 9-vuotias, FI MVA HeJW-16 FCI-IFH2 JK1 RTK1 BH Tallivahdin Journalistin. P-pentuja syntyi komeat 11 ja ne kaikki ovat edelleen elossa. Pertulla olisi varmaan myös harrastuspotentiaalia niin pk- kuin peko-puolelle. Perttu on elänyt aikuisten ihmisten kanssa, joten se ei ole tottunut lapsiin. Se on tottunut olemaan yksin kotona työpäivän aikana ja on muutenkin sopeutunut mutkattomasti eri tilanteisiin.
Sovimme Pertun isännän kanssa, että seulon kiinnostuneita ensin ja ohjaan sitten potentiaalisimmat hänen kanssaan yhteyteen. Eli laita minulle sähköpostilla millaisen kodin ja elinympäristön haluaisit tarjota Pertulle ja millainen on koirakokemustaustasi: minna.tapojarvi @ tallivahdin.fi

 

 

Takaisin